Festival i skyen

Festivalen i 2020 måtte avlyses på grunn av restriksjoner i forbindelse med corona-pandemien. De fleste konsertene ble flyttet til 2021, men igjen opplevde vi sterke begrensninger i hva som var lov å arrangere. Vi gjorde derfor en blanding av å legge ut digitale bidrag og å gjennomføre en kondensert versjon av festivalen medio juni. 

Video og lyd for de fleste konsertene er nå tatt ned ettersom vi ikke har rettigheter til å la det ligge ute lenger. Vi takker for sterke bidrag fra Marja Mortensson, Slagr, Christian Meaas Svendsens "New Ritual 2.0" og Simin Tander, Nik Bärtsch. Det var eksklusive, vederkvegende, utfordrende og oppbyggelige drypp av Ånden! De videoene som fremdeles ligger ute, har materiale med såkalt "frie verk" og dermed kan vi la dem ligge litt lenger..

Husk at musikken nytes best med gode hodetelefoner eller koplet til stereoanlegg - dét gir en helt annen opplevelse enn gjennom små telefon- eller laptophøyttalere.

Stor takk til samarbeidspartnerne Thor Hauknes / Kulturfotografen ASJakobstrøm / Kulturkirken Jakob, Koronerulling / Sentralen v/ Christer Falck, Valestrand Kulturkyrkje, og til Nik Bärtsch i Zürich.

Kim Rysstad / Nils Petter Molvær / Tord Gustavsen
Nu rinner solen - live minikonsert
Åndedrettsmeditasjon - lydfiler

Videoer fra 2020

Jonas Kilmork Vemøy (trompet) / Tord Gustavsen (flygel)
Solveig Slettahjell / Sjur Miljeteig / Tord Gustavsen  - konsert
Kim Rysstad / Tord Gustavsen - salmer fra Sentralen
Nu rinder solen /  Frykt mitt barn, den sande Gud / Kom heim, kom heim / Jesus, din søte forening å smake ..