BILLETTER

Kjære venner,

Pinsefestivalen skulle startet torsdag 20. mai. Programmet er fantastisk, men smittevernreglene åpnet ikke for arrangementer for voksne i det hele tatt i Bærum og Oslo de to første dagene. Fysisk Dype Åndedrag blir det likefullt - i tillegg til trioen Slagrs konsert i Snarøya og åndedrettsmeditasjon som ble gjennomført 2. pinsedag, blir det åpen kirke med musikkmeditasjon i Tanum søndagene 30. mai og 13. juni kl. 11-12.30 med elementer av de konsertene som skulle blitt arrangert i pinsen. Dessuten blir det en eksklusiv konsert for 20 personer (som er maks antall i Bærum pr. nå) i Tanum kirke torsdag 10. juni kl. 19: Nils Petter Molvær / Tord Gustavsen Duo. Konserten er nå dessverre utsolgt.

Åpningskonserten «New Rituals» ble filmet, og vi linker til bandets Vimeo-opplasting fra festivalens nettsider. Del 2 av åpningskonserten - Maria Hansli og Tord Gustavsen med Messiaen og improvisasjoner på kirkeorgel og flygel - flyttes til høsten og blir en del av Jar kirkes jubileumsprogram.

 
Fredagens konsert med sveitsiske Nik Bärtsch er avlyst. Lørdagens konserter med pianisten Annabel Guaita og sør-samiske Marja Mortensson likeså, men Marja Mortensson og tubaist Daniel Herskedal har lagt ut et fantastisk videobidrag i stedet, og vi linker til dette. 

Konserten med Kim Rysstad, Nils Petter Molvær (vikar for Arve Henriksen) og Tord Gustavsen fra Kulturkirken Jakob søndag blir også linket opp som video mot slutten av langhelgen, sammen med en a capella musikalsk meditasjon ved Simin Tander. 

På 2. pinsedag var det både åndedrettsmeditasjon i Asker kirke og konsert med trioen Slagr i Snarøya kirke. Denne konserten ble gjennomført og dokumentert med video, og nettsiden vår linker til bandets Vimeo-konto der konserten kan sees i sin helhet. Åndedrettsmeditasjonen er tilgjengelig på Soundcloud som lydfil - og vi lenker også dit under "Nettfestival". 

Kåserikonserten “Sårbarhetens kraft” med Per Arne Dahl og Solveig Slettahjell som skulle avsluttet festivalen flyttes i stedet til en gang tidene er annerledes og fysiske arrangementer igjen tillatt.. 

Vi er lei oss for at det ikke er mulig å gjennomføre full fysisk festival i år heller. Men samtidig glad for å kunne presentere eksklusivt og kvalitetssterkt materiale digitalt, og glade for de fysiske konsertene som til slutt faktisk kunne gjennomføres!  Følg med på oppdatering på nett og nyhetsbrev.. og vi ser inderlig fram til å kunne møtes igjen!

Konsertene i Tanum kirke har svært begrenset antall plasser; og de som kjøper festivalkort eller enkeltbillett vil ha fortrinnsrett fram til 15 minutter før konsertstart. Kjøper du festivalkort i god tid, får du også en ekstra god pris - kr. 1.000,- for alle konserter og foredrag. Etter 1. mai koster festivalkortet 1.500,- (student 750,-). 

Billetter / spørsmål / problemer med bestilling

Takk!

 • Sårbarhetens kraft - Per Arne Dahl med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen (1)
  May 24, 2021, 6:00 PM
  Tanum kirke, Tanumveien 133, 1341 Slependen, Norway
  Kåserikonsert om å finne styrke når du er svak. Forfatter og biskop emeritus Per Arne forteller med utgangspunkt i personlig erfaring og sjelesørgerisk praksis om å våge sårbarhet og finne bærekraft og styrke. Solveig Slettahjell tolker utvalgte salmer personlig og inderlig.
  Share
 • Slagr
  Mon, May 24
  Snarøya kirke
  May 24, 2021, 2:30 PM
  Snarøya kirke, Snarøyveien 126, 1367 Snarøya, Norway
  Overjordisk vakker musikk med svært original trio bestående av Anne Hytta (fele), Amund Sjølie Sveen (vibrafon og glass) og Katrine Schiøtt (cello).
  Share
 • Åndedrags-meditasjon med Karoline Astrup og Tord Gustavsen
  May 24, 2021, 1:30 PM
  Snarøya kirke, Snarøyveien 126, 1367 Snarøya, Norway
  Stillferdig og kraftfull musikkmeditasjon med guidet fokus på pust og tilstedeværelse i nådens lys; og med et nytt blikk på bønneleddene i Fadervår koplet til kroppen.
  Share
 • Kim Rysstad med Arve Henriksen og Tord Gustavsen
  May 23, 2021, 7:30 PM
  Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14, 0182 Oslo, Norway
  Folketoner, salmer, stev og åndelige viser framført av en av de viktigste og mest populære tradisjonsbærerne i Norge for tiden - i fritt, vakkert og spennende samspill med den unike jazztrompetisten Arve Henriksen og Tord Gustavsen.
  Share
 • Pinsegudstjeneste
  Sun, May 23
  Tanum kirke
  May 23, 2021, 11:00 AM
  Tanum kirke, Tanumveien 133, 1341 Slependen, Norway
  1. pinsedag gudstjeneste med Annabel Guaita ("flygelpreken"), Dorothee Ziller/Sveinung Hansli (liturg) og Tord Gustavsen (flygel).
  Share
 • Marja Mortensson
  Sat, May 22
  Tanum kirke
  May 22, 2021, 7:00 PM
  Tanum kirke, Tanumveien 133, 1341 Slependen, Norway
  Sør-samiske Marja Mortensson med Daniel Herskedal (tuba) og strykekvartett fra TrondheimSolistene.
  Share
 • L`Altra Beltà - den annen skjønnhet
  May 22, 2021, 4:00 PM
  Tanum kirke, Tanumveien 133, 1341 Slependen, Norway
  Annabel Guaita (flygel) i et program med meditativ kammermusikk på tvers av epoker. Musikken utforsker skjønnheten og åpningen av øyeblikket på ulike måter gjennom verk av J. S. Bach, Fartein Valen og Arnold Schönberg, og Arvo Pärt.
  Share
 • Simin Tander: A capella
  Sat, May 22
  Tanum kirke
  May 22, 2021, 3:00 PM
  Tanum kirke, Bærum, Norway
  Solo stemme - en vederkvegende og åpen vokal klangmeditasjon med en av de mest betagende stemmene på den europeiske jazzscenen.
  Share
 • Klangmeditasjon og stillhet i kirken
  May 22, 2021, 2:00 PM
  Tanum kirke, Tanumveien 133, 1341 Slependen, Norway
  En times åpen kirke med stillhet, Taizé-sanger og klangmeditasjon
  Share
 • Nik Bartsch: Modular Movements
  Fri, May 21
  Tanum kirke
  May 21, 2021, 7:00 PM
  Tanum kirke, Bærum, Norway
  Nik Bärtsch (solo flygel)
  Share
 • New Rituals
  Thu, May 20
  Jar kirke
  May 20, 2021, 7:00 PM
  Jar kirke, Bærum, Norway
  Dobbeltkonsert: Maria Hansli (orgel) og Tord Gustavsen (flygelimprovisasjoner) tilnærmer seg orgelverker av Olivier Messiaen. // Etter pause: "New Rituals" med Nakama Quintet v/ Christian Meaas Svensen og Rinsai Zen Choir.
  Share