Aural Visions - Håkon Austbø og Johannes Martens

Mesterpianist Håkon Austbø spiller fra Olivier Messiaens Kristus-meditasjoner "Vingt regards de l'Enfant-Jésus", og cellist Johannes Martens fra Oslo-Filharmonien spiller én av Bachs solo cello-suiter.
Registration is Closed
Aural Visions - Håkon Austbø og Johannes Martens

Tid & sted

07. jun. 2019, 19:00
Tanum kirke, Bærum, Norway

Om arrangementet

Pianist Håkon Austbø har et helt spesielt nærvær og en mørk, men samtidig lysende kraft i sitt spill. Han er spesialist på den franske komponisten Olivier Messiaen, og har dyp kjennskap til materialet. Messiaens 20 Kristus-meditasjoner er et massivt verk på nesten to timer. Austbø gjør et utvalg på ca. 40 minutter med egen indre sammenheng for oss i Tanum. Dette blir også en ildprøve for det nye Bösendorfer-flygelet i Tanum i et av klavérlitteraturens hovedverk.

Før Messiaen gir Johannes Martens oss en av J. S. Bachs solo cello-suiter. Martens er til daglig cellist i Oslo Filharmoniske orkester, og en aktiv kammermusiker på tvers av genre. Han har tidligere gjestet Tanum kirke i en av musikkmeditasjonene med Tord Gustavsen, og vi gleder oss til å ønske ham velkommen tilbake og oppleve hans formidling av denne musikkens skjønnhet og styrke.

Billetter
Price
Quantity
Total
 • Normal
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
 • Student
  150 kr
  150 kr
  0
  0 kr
Total0 kr