top of page

Aural Visions - Håkon Austbø og Johannes Martens

Mesterpianist Håkon Austbø spiller fra Olivier Messiaens Kristus-meditasjoner "Vingt regards de l'Enfant-Jésus", og cellist Johannes Martens fra Oslo-Filharmonien spiller én av Bachs solo cello-suiter.

Registration is Closed
See other events
Aural Visions - Håkon Austbø og Johannes Martens
Aural Visions - Håkon Austbø og Johannes Martens

Tid & sted

07. juni 2019, 19:00

Tanum kirke, Bærum, Norway

Om arrangementet

Pianist Håkon Austbø har et helt spesielt nærvær og en mørk, men samtidig lysende kraft i sitt spill. Han er spesialist på den franske komponisten Olivier Messiaen, og har dyp kjennskap til materialet. Messiaens 20 Kristus-meditasjoner er et massivt verk på nesten to timer. Austbø gjør et utvalg på ca. 40 minutter med egen indre sammenheng for oss i Tanum. Dette blir også en ildprøve for det nye Bösendorfer-flygelet i Tanum i et av klavérlitteraturens hovedverk.

Før Messiaen gir Johannes Martens oss en av J. S. Bachs solo cello-suiter. Martens er til daglig cellist i Oslo Filharmoniske orkester, og en aktiv kammermusiker på tvers av genre. Han har tidligere gjestet Tanum kirke i en av musikkmeditasjonene med Tord Gustavsen, og vi gleder oss til å ønske ham velkommen tilbake og oppleve hans formidling av denne musikkens skjønnhet og styrke.

Billetter

 • Normal

  Enkeltbillett Håkon Austbø + Johannes Martens. Begrenset antall.

  kr 250,00
  Sale ended
 • Student

  Student

  kr 150,00
  Sale ended

Total

kr 0,00

Share This Event

bottom of page