top of page

Sudeshna Bhattacharya - ragaer i middelalderkirken

Ragaer i middelalderkirken! Autentisk indisk musikk med sarod og håndtromme.

Registration is closed
See other events
Sudeshna Bhattacharya - ragaer i middelalderkirken
Sudeshna Bhattacharya - ragaer i middelalderkirken

Tid & sted

04. juni 2022, 19:30

Tanum kirke, Bærum, Norway

Om arrangementet

Ragaer i middelalderkirken! Autentisk indisk musikk med sarod (strengeinstrument) og Pakhawaj (håndtromme).

Lukk øynene og bli med på en reise. Fantastisk musikk fra et norsk-indisk duo-samarbeid med en av de få kvinnelig sarod-mestrene i verden. 

Og for dere som lurer, så er det slett ikke "vanskelig" musikk å gå inn i – man trenger bare et åpent sinn og ønske om å oppleve noe.. 

Sudeshna Bhattacharya - Sarod (indisk strengeinstrument)

Sudeshna er bosatt i Oslo, begynte i åtteårsalderen å lære fra en av verdens største sarodmaestroer, legenden Ustad Amjad Ali Khan og er selv en av de veldig få kvinnelige sarodspillere. Sudeshna bodde i 2003-2013 i Marseille, hvor hun hadde en tiårskontrakt med det franske kulturdepartementet, for så å flytte til Norge. Her har hun forelest for masterstudenter ved Norges Musikkhøgskole, spilt på festivaler som Melafestivalen, Kongsbergfestivalen, Mandaljazz og Motvind i tillegg til å turnere verden, spille inn album og lage musikalske prosjekter.

Erlend Olderskog Albertsen - Pakhawaj (indisk håndtromme)

Erlend er multiinstrumentalist og komponist og bandleder fra Stjørdal i Trøndelag. Erlend kan vise til plateinnspillinger utgitt på SOFA, Jazzland recordings, Nakama Records og Dugnad rec, samt turneer i Japan, Tyskland, Island og Skandinavia. Siden våren 2020 har Erlend tatt etterutdanning på nett i nord-indisk håndtromme hos Mohan Shyam Sharma, som har ledd til prosjektet Tid For Tempel med over 30 kirkekonserter på bygda i Norge.

Billetter

  • Normal

    kr 150,00
    Sale ended
  • Student

    kr 100,00
    Sale ended

Total

kr 0,00

Share This Event

bottom of page